Війна росії проти України.

100 день війни. Вже всім відомо, що 24 лютого 2022 року росія почала повномаштабне вторгнення на територію України. З того страшного ранку більшість бізнесів зазнали руйнівної сили наступу ворога. Ті, хто мав ділові стосунки з дільцями страни-агресора розірвали всі контакти, та, як і більшість, втратили дохід. Хтось зміг перелаштуватись на співпрацю з європейськими країнами, хтось ні. Хтось залучив всі ресурси на допомогу ЗСУ, хтось – на допомогу постраждалим. Те що об’єднує нас українців – бажання допомогти у ці скрутні часи. 
Настав той час, коли більше ніхто у світі не переплутає Україну з росією. Бути українцем – це бути мужнім, боротися за правду, за свободу. 

Наразі наш інститут акумулює власні резерви на допомогу в реконструкції та відновленні зруйнованих міст київської області. Сьогодні триває збір інформації стосовно зруйнованих об’єктів інфраструктури міст Бучі та Ірпінь. Над відновленням деяких об’єктів вже працюють.

Вже відомо, що зазнали руйнації понад 20 житлових багатоповерхівок, 2 з яких не підлягають відновленню, та понад 240 приватних будинців в Бучі.

Також за словами мера м. Ірпінь Олександра Маркушина за попереднім підрахунком із допомогою супутникових знімків аналітики ООН Unosat, приблизна кількість зруйнованих та пошкоджених будівель в Ірпені щонайменше 1060 об’єктів житлової та соціальної інфраструктури. Зокрема, пошкоджені 4 заклади освіти та 3 заклади здоров’я. 


Наші ресурси скінченні, тож пропонуємо вам долучитись до підтримки та співпраці.